Iskustva

SAMOLIJEČENJE

Samoliječenje Pepe mi je otvorilo nove vidike.
Kada se pojave prvi znaci grlobolje, viroze... vrlo brzo i efektivno rješava se problem i ne razvije se grlobolja, viroza...
Samoliječenje Pepe je alat kojim se mogu sama liječiti, ali i liječiti druge.
Daje mi slobodu, da nisam ovisna o zdravstvenom sustavu, već uzimam stvar u svoje ruke i rješavam problem.

Sanja Holen

SAMOLIJEČENJE

Krenula kod PEPE zbog silnih upala sinusa...uz njenu pomoć naučila sam tehniku liječenja...pomogla sebi i drugima u mnogim zdravstvenim poteškoćama...bolne glavobolje, upale sinusa, razne infekcije koje sam pokupila na svom poslu (odgajatelj u vrtiću),liječenje promjena na kostima, zglobovima, kralježnici.
A uz to stekla sam i veliko samopouzdanje i novi pogled na svijet i život.

Jadranka Milošević

Zahvaljujući zanimljivim radionicama kod Pepe došao sam do točke sa koje se osjetno promijenio vlastiti pogled na život. Došao sam do točke sposobnosti svjesnog življenja. Moje životno putovanje dobilo je nove dimenzije i kvalitetu.

Alen Petković

RAST VIŠIH STANJA SVIJESTI

Ja sam još davno osvijestila da sam si za sve kriva - i za sve dobro i za sve loše. Ali nisam znala kako i gdje ja to stvaram.
Na tečaju rast viših stanja svijesti naučila sam koja je to pozicija u kojoj se stvara, naučila sam prepoznati viša stanja svijesti. Ovaj alat mi omogućuje da pozicijom svjesnosti mijenjam stvarnost ispred mene.
Naučila sam da treba umiriti um i ne dozvoliti mu da kopa po prošlosti i budućnosti. Jer u tim slučajevima samo stvara bol, strah, zabrinutost...A kako to postići...samo treba osvijestiti sadašnji trenutak odnosno biti svjestan.
I sve oko mene se jednostavno slaže i život teče s lakoćom 🙂

Sanja Holen

RAST VIŠIH STANJA SVIJESTI

Ja sam jako zahvalna što me put odveo do Perice, jer tek sada imam osjećaj da živim život s velikom radošću i često se zateknem da se smijem cijelim bićem bez razloga, sretna što sam tu gdje jesam.

Zvijezdana Gršić