Dijagnostika

SCIO (Scientific Consciousness Interface Operation System)

Scio biorezonantni uređaj je medicina budućnosti. Tvorac ovog uređaja je prof. William Bill Nelson. Nakon studija elektronike, matematike, kvantne medicine…te rada na svemirskim navigacijskim sustavima i vojnoj industriji, odlučio je svoju genijalnost  posvetiti njegovanju ljudskog bića.

Proučavanjem  molekularne biologije napisao je djelo Promorpheus te bio nominiran za Nobelovu nagradu jer je to djelo koje najviše tehnički i matematički pojašnjava  životni proces postojanja.

Postoje različiti načini za preveniranje bolesti i održavanje ravnoteže. Ovaj uređaj prepoznaje da rad s energijom je najbolji i najefikasniji oblik kreiranja zdravlja.  Programi detektiraju emocionalni i mentalni stres, prehrambene potrebe, toksine…

Osim biorezonance ima još 47 programa: od homeopatije do akupunkture, akupresure, kiropraktike , energetske medicine, neuro-lingvistički programa, aromaterapije..

Jedan primjer: Boli vas cesto glava i imate pritisak u mozgu. Mislite da imate različite bolesti, migrene, neurološko oboljenje , Zatim napravite Scio pretragu i vidi se da imate metaboličkih problema i česte toksikacije u crijevima. Stanje u glavi je samo posljedica kretanja  u drugome dijelu tijela.

Ako niste našli uzrok vase bolesti – ovakvi uređaji su dobro rješenje jer se bave svim procesima , organima, stanjima i cijelim tijelom.

Dijagnostika traje 2 sata.

Termine dogovaramo osobno.

Cijena 600 kn (80€)

Klik za prijavu